Szeretettel köszöntjük az Összefogás a Magyar Családokért Egyesület oldalán! Közhasznú egyesületünk 2002 márciusában jött létre és azóta számos sikert könyvelhet el magának.

Engedje meg, hogy Egyesületünk napjainkban végzett tevékenységeit néhány pontban ismertessük:

  • Súlyosan, halmozottan sérült fiatalok napközbeni fejlesztése és klub fenntartása Százhalombattán
  • Használtruha gyűjtés ruhagyűjtő konténerekben országszerte, melyeket a mellékelt képeken látható konténerekbe gyűjtünk. Amennyiben Ön is lát a logónkkal ellátott konténert és van feleslegessé vált ruhadarabja, kérjük dobja be hozzánk!
  • Tanoda működtetése általános iskolásoknak a TÁMOP pályázat jóvoltából Miskolcon. További részleteket a Kereszt az Aszfaltdzsungelben címü cikkünk alatt olvashat.
  • OKJ-s képzések Balassagyarmaton, Salgótarjánon, valamint Pásztón
  • Szegényeket és hátrányos helyzetű fiatalokat támogatunk anyagilag és lelkileg elsősorban a Budapest Főváros Önkormányzatának Béke Gyermekotthonában, valamint szükség esetén országszerte bármely rászorulónak, hogy életkezdésük, életvitelük megteremtésében közreműködjünk.
  • Állatasszisztált prevenciós programsorozatot indítottunk a fóti Károlyi István Gyermekközpont Speciális Gyermekotthonban és a fővárosi Béke Nevelőotthonban, amit az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatta a Kábítószer-prevenciós programok keretében. A fejlesztő kutyás terápia célja volt, hogy fegyelemre, felelősségre, céltudatosságra tanítsa a fiatalokat, és lehetőséget adjon a bizalom, a feltétel nélküli szeretet és az elfogadás megtapasztalására.

 

2016-tól elérhető a Medalionshop weboldalunk, mely oldalon olyan kézműves termékek kerülnek eladásra, melyet megváltozott munkaképességű és sérült fiatalok napközbeni fejlesztésén készülnek Százhalombattán. A termékeket megtalálja a medalionshop.hu weboldalunkon, vagy Budapesten a Váci úti Tesco üzletben. A termékek megvásárlásával Ön is támogathatja Egyesületünk működését, illetve céljaik elérését!

 

Ha úgy érzi, hogy tevékenységünk, célkitűzéseink egybecsengenek az Ön gondolataival, legyen tagja Ön is az Összefogás a Magyar Családokért Országos Egyesületnek! A belépési szándéknyilatkozatot megtalálja a Magunkról menüpont alatt, melyet kérjük, postán juttassa el részünkre.

 

Kérdés esetén a megadott elérhetőségeken keressen bennünket bizalommal!

Támogatási lehetőség:

Erste Bank, 11600006-00000000-53036643.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

nagylogo2

Szövegméret

2015-ben Egyesületünket támogatta:
 

omcse fejlec szolnok