csal2Együttműködési megállapodást írt alá június 28-án az Összefogás a Magyar Családokért Országos Egyesület és a Pest Megyei Kormányhivatal. A megállapodás értelmében napokon belül használtruhagyűjtő-konténereket helyeznek el a kormányhivatal által használt területeken.

 

Illéssy Mátyás az Összefogás a Magyar Családokért Országos Egyesület elnöke és Tarnai Richárd kormánymegbízott június 28-án írta alá azt a dokumentumot, amely alapján 62 darab használtruhagyűjtő-konténert helyeznek ki a kormányhivatal által használt területeken. A ruhagyűjtő-konténerek kihelyezésével – egy partner cég segítségével – a szelektív hulladékgyűjtés részeként gyűjtik és hasznosítják újra a használt ruhát. A befolyt összegből az Összefogás a Magyar Családokért Országos Egyesület a rászorulókat támogatja. A konténereket mindenki számára elérhető helyszínekre teszik ki, melyekbe mindenféle ruhaneműt be lehet dobni, a rossz minőségű ruhákat és a lábbeliket is.
csal1

A megállapodáson Tarnai Richárd kormánymegbízott hangsúlyozta, örömmel csatlakozott a kormányhivatal egy olyan kezdeményezéshez, amely többletkiadást nem okoz a hivatalnak, viszont sok rászorulóknak nyújthat segítséget. Az együttműködés eredményeképpen a Pest megyei lakosok úgy támogathatják a rászorulókat, hogy biztosak lehetnek abban, megunt ruháikat környezetbarát módon hasznosítják

 (Pest Megyei Kormányhivatal http://www.kormanyhivatal.hu/hu/pest/hirek/egyuttmukodes-a-raszorultakert)

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

nagylogo2

Szövegméret

2015-ben Egyesületünket támogatta:
 

omcse fejlec szolnok